Anmeldelse av Interiørinspirasjon.no

Anmeldelse av Interiørinspirasjon.no

Interiør inspirasjon eller Rom for forandring som de også kaller seg er en nettside der du kan finne inspirasjon til hvordan du kan dekorere rommene i hjemmet eller arbeidsplassen din. Som navnet kanskje tilsier forteller siden mye om hvordan enkelte hjelpemidler enkelt kan forandre et rom.

Det er Hanne Nygårds-Bøe som står bak inspirasjonssiden og hun ønsker å hjelpe deg med å flytte inn i nye rom og hjem eller hjelpe deg med inspirasjon til rehabiliteringsprosjekter. Denne siden forteller deg hvordan du kan innrede et rom og forteller også om hvordan interiørdesign handler om mer en bare «puter, dill og dall».

En god side for både bedrifter og privatpersoner

Denne nettsiden er spesielt god for deg som ønsker å innrede en arbeidsplass. Rom for forandring kan hjelpe deg med konsultasjoner dersom din bedrift trenger hjelp med innredningen. Hanne tar for seg bedriftens kultur og visjon og hjelper dere deretter med å innrede lokalet slik at det passer perfekt til bedriften. På den måte kan du sikre det beste inneklimaet og arbeidsmiljøet. Det er bevist at man jobber bedre om man er omringet av et godt interiør og en god stil. Dette kan Hanne hjelpe deg med.

Det er tydelig at denne nettsiden er nokså ny, ettersom den fremdeles mangler et par kategorier. Likevel fungerer den godt til dens formål. Her er det bare å glede seg til siden er fullstappet med gode tips og triks til hvordan du kan innrede både hjem og arbeidsplass. Skulle du være usikker på om Rom for forandring er konsulenten du ønsker deg så kan du enkelt klikke deg inn på Hanne og bedriftens portefølje for å ta en titt på tidligere prosjekter. På den måten er det enklere for deg å bestemme deg for om dette er den konsulenten du ønsker å benytte deg av.