Hopp til innholdet

Tekstiler og stoff

Tekstiler og stoff

Når du skal velge tekstiler og stoff er det viktig å ha tungen rett i munnen. Det finnes mange ulike typer og de fleste har sine bruksområder. Noe av det som har mest å si er kombinasjonen av for eksempel putestoff og sofastoff. Har du en myk og god sofa, vil det passe dårlig med puter i strie. Da vil det være bedre med eksempelvis pute i falsk pels. Dette vil være med på å fremheve mykheten fra sofaen.

Hvordan velge ut tekstiler og stoff til hjemmet

Når du skal velge teksiler til hjemmet, er det viktig å tenke på noen få ting. Det ene er hva du har i dag. Det andre er hva du ønsker.

Først må du se på hva du har i dag. Hvis du har møbler som bærer preg av å være «myke» så skal du ikke se på harde tekstiler slik som strie eller har polyester.

Ønsker du å bytte ut møbelet i tillegg blir saken en annen. Da må du passe på at du får riktig følelse på tekstilet som du ønsker å få på møbelet.

Ikke bare se, men ta på tekstiler

Når du er ute å handler tekstiler så ikke bare se på de. Bruk fingrene til å ta og kjenne på de også. Da vil du fort merke hvilken følelse det gir.

For det er det alt handler om. Hvilken følelse ønsker du å sitte igjen med når du er i rommet. Biwas har gode guider på dette som kan hjelpe deg å velge riktig utifra hva du ønsker å oppnå. I vår blogg har vi nyttige artikler som lett får deg på rett spor.