Sørg for varme på terrassen med utepeis

Høsten er virkelig i gang her i landet, og mange er på utkikk etter måter de kan ryste uteplassen til en kald høst- og vinterperiode. Vi nordmenn er jo kjent for å ikke la kulden bite i oss, men heller tilpasse med andre varmekilder og passende klær. En utepeis er det perfekte alternativet for deg som ønsker å holde varmen selv om dere sitter ute. 

Stilrene ild bord 

Det er mye forskjellig å velge mellom dersom du er på utkikk etter en ute peis. Det kommer rett og slett ann på hva du skal bruke det til, og hvilke krav du stiller til ildstedet. Dersom du har god plass og en stødig veranda eller platting, så kan et stilrent ildbor være midt i blinken. Det tar seg godt ut med en soffagruppe rundt, og sørger fo rå varme deg og alle gjestene dine. Den viser en åpen flamme som gir varme 365 grader, og sørger dermed for at mange mennesker kan holde seg varm på samme tid. 

Matlaging ute

Dersom man ønsker å kombinere tiden man bruker ute, med matlaging, så er en utendørs pizzaovn perfekt for deg. Den passer ypperlig til små og store selskap, eller dersom man vil steke opp en pizza alene. En slik utepeis kan brukes hele året rundt, og er en sikker vinner når rask og god mat skal lages. i tillegg varmer den i området rundt, og man kan definitivt lage mer enn bare pizza i den. 

Hagepeis 

En hagepeis er et godt alternativ for deg som har et hjørne på terrassen eller i en hagestue som trenger litt varme. Den lager en flott og hyggelig stemning, og kan fåes i mange ulike varianter. Sjekk for eksempel ut Jersey XXL hagepeis med plass til både ildsted og oppbevaring av vedkubber. Du kan også få slike peiser med hjul, slik at de enkelt kan flyttes rundt dit du trenger dem. På den måten kan den varme store deler av uteplassen din, og sørger for at både dager og kvelder ute kan bli lange og ikke minst varme. 

En utepeis er det perfekte tilbehøret til uteplassen din. De sørger for god varme selv på kalde høst og vinterdager, og er ypperlige for større mengder med folk. Dessuten er de flotte å se på, og de finnes i mange forskjellige størrelser, prisklasser og design. Finn en peis som passer for deg, og nyt varmen året rundt.