Interiørstiler

Stue

Det er ulike interiørstiler som er populære i dag. En som sjelden går av moten er den skandinaviske stilen. Dette er en stil som er ganske ren. Hovedpoenget med stilen er å støtte oppom lokale produsenter. Altså produsenter i Norge, Sverige og Danmark. En annen stil som sjelden går av moten er den klassiske interiørstilen. Her har du enkle rene møbler som er ganske nøytrale i fasong og tildels i farge.

Hvilke interiørstiler finnes

Ulike interiørstiler passer for ulike personer. Er du en jordnær person som liker å ta ting med ro i hverdagen så kan det være at en klassisk til vil passe best.

Er du derimot en person som definerer deg som en moderne trendy person så vil en skandinavisk stil passe bedre. Denne gir større mulighet for særpreg og særegenheter som kan matche din personlighet og ditt liv.

Med ulike personligheter er det derfor også fint å ha flere stiler å velge mellom. Interiørtrendene i år har et større mangfold enn tidligere og gir derfor også mer tilbake til deg som person.

Hva skal du velge i år

I år har du få muligheter til å gå galt hvis du skal innrede på nytt. En av de tingene vi kommer til å se mer av i år er geometriske former.

Med en blanding mellom skarpe kanter og runde former vil du skape kontraster i rommene. En annen trend i år er Teddy-trenden. Dette går i all hovedsak ut på å bruke myke tekstiler og falsk pels. Rett og slett skape små behagelige rom. Les mer om Teddy-trenden i vår Biwas blogg.