Anmeldelse av Kalma Interiør

Hva kan man gjøre i sofakroken på mørke høstnetter?

Kalma design er en nettbutikk som fokuserer på norsk design. Her kan du finne produkter innenfor alle prisklasser og alle stiler. Grunnleggerne av Kalma har over 40 års erfaring med å selge møbler og interiør til både private hjem og forhandlere. Her finner du en god mix av både Kalmas egne produkter og produkter de har håndplukket fra andre forhandlere.

Du kan som sagt finne noe innenfor enhver prisklasse hos denne nettbutikken. Det finnes designmøbler som kanskje ikke passer for alle, men det finnes også en outlet kategori der mange bestselgere er satt ned til en hyggelig pris. Så her finnes det noe for alle.

En enkel og lekker nettbutikk

Nettbutikken er svært lett å bruke. Du kan enkelt begynne med å bevege deg nedover siden for å få litt inspirasjon gjennom «vi anbefaler» eller «bestselgere». På den måten kan du enkelt se hvilke produkter og stiler som er populære akkurat nå. Blar du litt lenger ned kommer du til salg og outlet. Du kan også enkelt bevege deg mellom kategoriene i menylinjen. Her har nettbutikken delt inn kategoriene i forskjellige rom, slik at du enkelt kan finne produkter til det rommet du ønsker å forbedre.

I menylinjen finner du også en kategori som heter Inspirasjon. Her kan du finne tips til hvordan du kan style noen av produktene de selger, hvordan du kan ta bedre vare på møblene dine, hvordan du kan innrede hytta og så mye mer. Inspirasjonssiden er lekker og gir deg virkelig inspirasjon til å gi hjemmet det lille ekstra.

Nettbutikken har et lager i Drammen, noe som gjør at det er kort leveringstid på produktene. Bor du i nærheten av Drammen får du også muligheten til å plukke opp varene der om det er ønskelig. Alt i alt er dette en lekker nettbutikk som er svært enkel å bruke.