Lottotrekning

I Norge drives det velkjente sjansespillet Lotto av Norsk Tipping. Hver uke kan du teste lykken for å se om det er akkurat du som har de riktige tallene for å stikke av med den store premien. Spillet kom til Norge i 1986 og har siden det vært det mest populære sjansespillet blant nordmenn.

Når du spiller Lotto hos Norsk Tipping, har du muligheten til å vinne store premier. Premien kan komme godt med dersom du har planer om oppussing, en god ferie eller kanskje til og med en ny bolig. Uansett hva du ønsker å bruke pengene på så har du muligheten en gang i uka.

Er du den heldige vinneren?

Når du spiller Lotto så er målet å få alle syv tall som blir trukket riking. Lottotrekning kan du få med deg ved å se på TV, eller du kan se resultatet på nett etterpå. Uansett hvor du ser lottotrekning så er det spennende å få meg seg resultatet for å se om det er akkurat du som stikker av med den store pengepremien. Sommeren 2006 så var det en mann fra Mo i Rana som vant hele 25 millioner kroner. Som du kanskje skjønner selv så kan du gjøre ganske mye med 25 millioner kroner! Så kanskje er det verdt det å prøve lykken.

Når du spiller Lotto hos Norsk Tipping så kan du velge forskjellige alternativer. Du kan fylle ut en kupong selv dersom du har et par tall du har troen på. Du kan også velge lykkekupongen som er dine favorittall. Disse tallene kan du spille på hver eneste uke om du vil. Kanskje er det akkurat disse tallene som er vinnertallene. Du kan også velge systemspill der kupongen automatisk fylles ut for deg. Uansett hvilket alternativ du velger så kan du enkelt spille fra PC, mobil eller nettbrett. Du kan også fylle ut kupong hos en lokal kiosk dersom du foretrekker å gjøre det fysisk.

Når du spiller på Lotto så er det veldig viktig at du ikke spiller for mer penger enn du har råd til å tape. Spillavhengighet er dessverre et nokså stort problem i Norge, og det er viktig at du tør å si ifra til noen dersom du begynner å merke at spillingen får en større og større plass i livet ditt. Aldri la spillingen gå utover hverdagslige aktiviteter som jobb eller skole, og aldri bruk penger du ikke har. Husk at Lotto skal være gøy!